Επικοινωνία

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή αν θέλετε να μας στείλετε τα σχόλιά σας, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας που έχουμε στη διάθεσή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όλα τα μηνύματα το συντομότερο δυνατόν. Η άποψή σας είναι πολύ σημαντική για μας και μας βοηθά να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Μη διστάσετε να μας γράψετε!

Κράτηση Θέσης Αναψυχής

Εάν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση μιας θέσης για το σκάφος Αναψυχής σας στο λιμάνι των Φηρών, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη παρακάτων φόρμα κράτησης. Θα χρειαστεί να δώσετε τα στοιχεία του σκάφους σας, καθώς και τις ημερομηνίες άφιξης-αναχώρησης που θα θέλατε να κάνετε την κράτησή σας.

Μόλις λάβουμε την κράτησή σας, θα κανονίσουμε τις λεπτομέρειες για εσάς. Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το λιμάνι των Φηρών για την επόμενη εκδρομή σας στη θάλασσα.

Αναφορά Προβλήματος

Εάν εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα σε κάποιο λιμάνι, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αναφοράς προβλήματος. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε στην επίλυση του προβλήματος . Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη σας σε εμάς.

Αίτηση Χρήσης Λιμένα

Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη φόρμα για να κάνετε κράτηση για το αλιευτικό σκάφος σας στο καταφύγιο της Βλυχάδας. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη: συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάθεσης θέσεων για να σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα της αίτησής σας.