Βλυχάδα
image

Δυτικά στο αλιευτικό καταφύγιο της Σαντορίνης βρίσκεται η παραλία της Βλυχάδας. Λευκοί ηφαιστειακοί βράχοι και μαύρη άμμος συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό για να απολαύσετε το μπάνιο σας. Το καλοδιατηρημένο εργοστάσιο τοματοποιίας της περιοχής φιλοξενεί πλήθος εκδηλώσεων ψυχαγωγικού χαρακτήρα. 

Περίβολος/Άγιος Γεώργιος
image

Κατεβαίνοντας από το Εμπορείο, ο Περίβολος είναι η πρώτη παραλία που θα συναντήσετε. Μαύρη άμμος, καφέ και εστιατόρια συνθέτουν την εικόνα μιας αυθεντικής σαντορινιάς παραλίας.

Καμάρι
image

Βραβευμένη με δύο Γαλάζιες Σημαίες η παραλία του Καμαρίου με τη μαύρη άμμο και την άψογη τουριστική οργάνωση αποτελεί μία από τις επιλογές σας για μπάνιο στη Σαντορίνη. Πολλά καφέ και εστιατόρια για να συνεχίσετε, ενώ θα βρείτε και καταστήματα για κάθε είδους ψώνια.

Περίσσα
image

Η φυσική συνέχεια της παραλίας του Περίβολου και βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Περίσσας με τη μαύρη άμμο σας προσφέρει μια σειρά από προτάσεις για φαγητό και ποτό αλλά και water sports.

Κόκκινη Παραλία
image

Η πιο διάσημη παραλία της Σαντορίνης μιας και είναι η μοναδική παραλία μ’ αυτό το χρώμα. Ένας κατακόκκινος βράχος χύνεται στη θάλασσα θυμίζοντας έντονα την ηφαιστειακή καταγωγή του νησιού. Βρίσκεται στο χωριό του Ακρωτηρίου και θα χρειαστεί να περπατήσετε το μονοπάτι για να κολυμπήσετε αλλά και να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες.